2017-05-112017-05-111979-10FONTES, Roulien; FISCHER, Peter. Experimento de substituição da suplementação proteica por autolizado de fermento de cerveja na alimentação de vacas leiteiras da raça holstein-frisian. Anais da Escola de Agronomia e Veterinária, Goiânia, v. 9, n. 1, p. 80-85, jan./dez. 1979. Disponível em: <https://www.revistas.ufg.br/pat/article/view/2367/2331>.1517-6398http://repositorio.bc.ufg.br/handle/ri/11904The purpose of this paper is to demonstra te how the protein suplementation in Holstein-Frisian cows could be substituted by autolyzed beer yeast, a by-product of beer breving. Beer yeast is rich in aminoacids, vitamin and mine­rals. The beer yeast was given to the cows for six weeks,but no modification in the production of milk occurred during that period.porAcesso AbertoExperimento de substituição da suplementação proteica por autolizado de fermento de cerveja na alimentação de vacas leiteiras da raça holstein-frisianArtigo