Influência de sucessivos cultivos com adubação orgânica sobre o teor de proteína de uma cultivar de milho (zea mays L.)

Carregando...
Imagem de Miniatura

Data

1995-12

Título da Revista

ISSN da Revista

Título de Volume

Editor

Antônio Henrique Garcia

Resumo

The com grain is mainly used as energetic source, due to low leveis of lisin and triptofane in protein. Toe com protein levei incresses with nitrogenous fertilization. This study was canied out to verify the influence of successive cultures with organic fertilization on protein levei of com grain. Toe Demetria/EA/UFG cultivar is rustic and adapted to organic fertilizacion. lt was observed significative effect every two successive cultures (Tukey 5% probability).

Descrição

Palavras-chave

Adubação orgânica, Proteína, Eesterco, Organic fertilizer, Protein, Manure

Citação

MATTEUCCI, Magda Beatriz Almeida; GUIMARÃES, Noga Neve Ribeiro; TIVERON FILHO, Domingos. Influência de sucessivos cultivos com adubação orgânica sobre o teor de proteína de uma cultivar de milho (zea mays L.). Anais da Escola de Agronomia e Veterinária, Goiânia, v. 25, n. 2, p. 89-92, jul./dez. 1995. Disponível em: <https://www.revistas.ufg.br/pat/article/view/2910/2957>.