Influência de sucessivos cultivos com adubação orgânica sobre o teor de proteína de uma cultivar de milho (zea mays L.)
Carregando...
Data
1995-12
Título da Revista
ISSN da Revista
Título de Volume
Editor
Antônio Henrique Garcia
Resumo
The com grain is mainly used as energetic source, due to low leveis of lisin and triptofane in protein. Toe com protein levei incresses with nitrogenous fertilization. This study was canied out to verify the influence of successive cultures with organic fertilization on protein levei of com grain. Toe Demetria/EA/UFG cultivar is rustic and adapted to organic fertilizacion. lt was observed significative effect every two successive cultures (Tukey 5% probability).
Descrição
Palavras-chave
Adubação orgânica, Proteína, Eesterco, Organic fertilizer, Protein, Manure
Citação
MATTEUCCI, Magda Beatriz Almeida; GUIMARÃES, Noga Neve Ribeiro; TIVERON FILHO, Domingos. Influência de sucessivos cultivos com adubação orgânica sobre o teor de proteína de uma cultivar de milho (zea mays L.). Anais da Escola de Agronomia e Veterinária, Goiânia, v. 25, n. 2, p. 89-92, jul./dez. 1995. Disponível em: <https://www.revistas.ufg.br/pat/article/view/2910/2957>.