Qualidade microbiológica do leite cru obtido de latões na fonte de produção na grande região de Goiânia-Goiás

Resumo

Wilh lhe present essay we evaluat.e lhe microbiological quality of lhe raw milk obtained from milk cans at lhe source or production. We collected 63 sarnples of milk, immediately after lhe early-moming milking, in 33 farms from 16 different municipalities around Goiânia􀈱GO. We found out lhe following microrganisms: aerobic mesophiles, aerobic psychrophiles, aerobic t.ermoduric, total coliforms (MPN), fecal coliforms (MNP) and E. coli (MPN).

Descrição

Palavras-chave

Citação

MESQUITA, Albenones José de; COSTA, Fernando Melgaço de Assumpção; PRADO FILHO, Saulo Ribeiro do; ROCHA, Jefone de Melo. Qualidade microbiológica do leite cru obtido de latões na fonte de produção na grande região de Goiânia-Goiás. Anais da Escola de Agronomia e Veterinária, Goiânia, v. 18, n. 1, p. 21-28, jan./dez. 1988. Disponível em: <https://www.revistas.ufg.br/pat/article/view/2539/2514>.