Estudo de alguns fatores relacionados com a qualidade microbiológica do leite cru obtido na fonte de produção
Carregando...
Data
1989-12
Título da Revista
ISSN da Revista
Título de Volume
Editor
Wilson Ferreira de Oliveira
Resumo
The aim of this work is the evaluaâon of some factors that contribute to the microbiological and hygienic quality of raw milk, obtained at production levei, placing emphasis to verify some important variables performance in raw production, like: spoil or free tail, pen floor types, strainers type utilized, etc, in relation to a group of present microrganisms; the counting of viables mophilic aerobes, therm.odurics and the most probable number of total coliforrn and tbe lactofiltration test.
Descrição
Palavras-chave
Citação
MESQUITA, Albenones José de; SERAFINI, Álvaro Bisol; SERAPHIN, José Carlos; RIBEIRO, José Leonides. Estudo de alguns fatores relacionados com a qualidade microbiológica do leite cru obtido na fonte de produção. Anais da Escola de Agronomia e Veterinária, Goiânia, v. 19, n. 1, p. 9-16, jan./dez. 1989. Disponível em: <https://www.revistas.ufg.br/pat/article/view/2562/2534>.