Estudo de alguns fatores relacionados com a qualidade microbiológica do leite cru obtido na fonte de produção

Carregando...
Imagem de Miniatura

Data

1989-12

Título da Revista

ISSN da Revista

Título de Volume

Editor

Wilson Ferreira de Oliveira

Resumo

The aim of this work is the evaluaâon of some factors that contribute to the mi­crobiological and hygienic quality of raw milk, obtained at production levei, placing em­phasis to verify some important variables performance in raw production, like: spoil or free tail, pen floor types, strainers type utilized, etc, in relation to a group of present mi­crorganisms; the counting of viables m􀉜ophilic aerobes, therm.odurics and the most pro­bable number of total coliforrn and tbe lactofiltration test.

Descrição

Palavras-chave

Citação

MESQUITA, Albenones José de; SERAFINI, Álvaro Bisol; SERAPHIN, José Carlos; RIBEIRO, José Leonides. Estudo de alguns fatores relacionados com a qualidade microbiológica do leite cru obtido na fonte de produção. Anais da Escola de Agronomia e Veterinária, Goiânia, v. 19, n. 1, p. 9-16, jan./dez. 1989. Disponível em: <https://www.revistas.ufg.br/pat/article/view/2562/2534>.