Efeito da associação milho-soja na produção e composição química da silagem

Carregando...
Imagem de Miniatura

Data

1989-12

Título da Revista

ISSN da Revista

Título de Volume

Editor

Wilson Ferreira de Oliveira

Resumo

Three com (EMGOPA 501, AG 162 and CMS 19) and three soybean (DOKO, AC 8 and GO 79/ 1083 N) varietes in four ratio combinations (5:0; 4:20; 4:40; and 4:60 com:soybean plants/m2) were compared at the Goiania, Experiment Station, Goias State. Results indicated that: a) highest dry matter yields were obtained with EMGOPA 501 com and DOKO soybean varietes; b) com-soybean intercropping increased dry matter and crude protein yields as compared with monocroppings; and c) there was no difference among treatments on in vritro digestibility and pH.

Descrição

Palavras-chave

Citação

FICHTNER, Suzete Silveira; ELEUTÉRIO, Alvaro; MONTEIRO, Pedro Manuel. Efeito da associação milho-soja na produção e composição química da silagem. Anais da Escola de Agronomia e Veterinária, Goiânia, v. 19, n. 1, p. 87-96, jan./dez. 1989. Disponível em: <https://www.revistas.ufg.br/pat/article/view/2571/2543>.