Parâmetros biométricos, bacteriológicos e físico-químicos do curimatã-pacu (prochilodus marggravü) criado em consórcio com suínos

Carregando...
Imagem de Miniatura

Data

1990-12

Título da Revista

ISSN da Revista

Título de Volume

Editor

Wilson Ferreira de Oliveira

Resumo

Samples of curimatã-pacu (Prochilodus morggra,,ü) reared consoniated with swine and killed after 368 days of observations studies regarding to the biometrical, bacteriological and physical-chemistry parameters. lt were observed that the fishes shown an average of live weight of about 606.SO g, a medium of pater length of 27,30 cm, a carcass gain of 67,25%, an average of 18,38% of proteins, pH medium of 6,24 and excelent bacteriological quality.

Descrição

Palavras-chave

Citação

SILVA, Paulo César; MESQUITA, Albenones José de; NICOLAU, Edmar Soares; NUNES, Iolanda Aparecida; OLIVEIRA, Gerson José de. Parâmetros biométricos, bacteriológicos e físico-químicos do curimatã-pacu (prochilodus marggravü) criado em consórcio com suínos. Anais da Escola de Agronomia e Veterinária, Goiânia, v. 20, n. 1, p. 59-64, jan./dez. 1990. Disponível em: <https://www.revistas.ufg.br/pat/article/view/2593/2576>.